“Halen üzerinde çalışıyoruz”
Oktay Kaynarca, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinden yönetmen arkadaşı Onur Tan’ın da ortak olduğu kendi yapım şirketi aracılığıyla aylardır bu proje üzerinde çalışıyor. İlk kez 2022’nin başlarında bahsettiği Ben Bu Cihana Sığmazsam dizisinin adını açıklayan Oktay Kaynarca, oyuncu kadrosunun henüz belli olmadığını da açıkladı.
Oktay Kaynarca, kadrosuna dahil etmek istediği oyuncularla anlık olarak görüşmelerde bulunuyor. Ancak kimler ile anlaştığı henüz bilinmiyor. Kaynarca, “Oyuncu listesini oluşturmadık, bu yüzden listeyi açıklayamam. Halen üzerinde çalışıyoruz. Birçok arkadaşımızla bir araya geliyoruz” dedi.
“Kazakistan, Azerbaycan ve Özbekistan seçenekler arasında”
Oktay Kaynarca, oyuncu kadrosunu en uygun isimlerle kurmak için çalıştıklarını, kadro kesinleştiğinde gerekli açıklamayı yapacaklarını belirtti. Ünlü oyuncu, yaz aylarında ve hızlı bir tempoda çalışacağını da açıkladı. Dizi dışında da tek kişilik bir oyun ile tiyatro sahnesine de çıkmayı umut eden Oktay Kaynarca, “Bu yoğunlukta çıkabilir miyim bilmiyorum” dedi.
Ben Bu Cihana Sığmazsam dizisinin bazı sahnelerinin Orta Asya Türk Cumhuriyetlerinde çekileceğini doğrulayan Oktay Kaynarca, bazı detaylar da verdi. Kaynarca, “Arkadaşlarımız biraz prodüksiyon araştırması yapacak. Kazakistan, Azerbaycan ve Özbekistan seçenekler arasında” dedi