2021-2022 Yaz Dönemi Destekleme ve Yetiştirme Kursları, Yaz Okulları ve 2022-2023 Eğitim Öğretim yılında açılacak Destekleme ve Yetiştirme Kursları ile ilgili değişiklikleri içeren Yönerge ve e-Kılavuz İl Milli Eğitim Müdürlüklerine gönderildi.
8-12 ve mezun öğrencilere yönelik açılacak Yaz dönemi kursları ve 4,5,6,7,8,9,10,11 ve 12 inci sınıflara matematik ve ingilizce derslerinden açılacak yaz okulları başvuruları 06 – 23 Haziran 2022 tarihleri arasında e-Kurs modülü üzerinden alınacak.
Yaz okulu kapsamında 4,5,6,7,8,9,10,11 ve 12 nci sınıflarda öğrenim gören öğrencilere yönelik olarak sıkça sorulan sorular cevabını buldu. Açılacak kurslarda sınıf düzeyleri 3. sınıftan 4. sınıfa geçecek 4. sınıftan 5. sınıfa geçecek 5. sınıftan 6. sınıfa geçecek ……………..öğrenciler için planlanmış olup e-Kurs sistemi buna göre uyarlanmıştır.
*4. Sınıf Düzeyinde açılacak yaz kurslarında matematik dersi sınıf öğretmenleri tarafından ingilizce dersi de başvuru yapan ingilizce öğretmeni varsa ingilizce öğretmeni, yoksa sınıf öğretmeni tarafından verilecektir. ( Talim Terbiye Kurulu 9 nolu karar)
*Yaz okulu kapsamında ödenecek ek ders ücretleri destekleme ve yetiştirme kapsamında değerlendirilecektir.