Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre, Simay Barlas’ın ayrılığıyla birlikte dizinin ilerleyen bölümlerinde başka veda sahneleri de yaşanacak. Süreyya’nın ailesini canlandıran Seda Dadaşova, Banu Fotocan ve Halit Karaata da kadrodan ayrılacak isimler arasında yer alıyor.
Simay Barlas’ın ayrılığı, dizinin hayranlarında merak uyandırdı. Özellikle Gamze (Gökçe Bahadır) ve Ömer’in (Selahattin Paşalı) evliliğinin ardından Süreyya’nın hikayesinin nasıl bir yöne evrileceği büyük bir merak konusu haline geldi. Ancak genç oyuncunun yeni sezon öncesi ayrılacağı kesinleşti ve sosyal medya üzerinden yapılan duyuruda “Süreyya ev final karesi” notuyla paylaşıldı.
Ömer dizisinin yeni sezonu heyecanla beklenirken, Simay Barlas’ın ayrılığıyla dizide ne gibi değişikliklerin yaşanacağı ve hikayenin nasıl ilerleyeceği izleyiciler tarafından büyük bir merakla bekleniyor. 21. bölümde ekrandan ayrılacak olan Simay Barlas’ın bundan sonraki projeleri hayranları tarafından merak edilmeye başlandı bile.